Seher Aydar

Islam Net Norge & hat

Leder i Islam Net Norge stempler Antirasistisk senter som rasister og vanlige muslimer i Norge som homohatere i et innlegg i Dagbladet. Begge påstandene er like virkelighetsfjerne.

Han har ikke den støtten han hevder å ha blant muslimer. I 2004 avskaffet Tyrkia dødsstraffen for alle forbrytelser. Ca. 99 % av befolkningen i Tyrkia er muslimer. Dette speiler mer tankegangen blant muslimer jeg kjenner. Muslimer er forskjellige og lever livene sine forskjellig.

Hatet mot homofile er dessverre fortsatt utbredt. Ikke bare i muslimske miljøer eller land, men i store deler av verden. Om hatet kommer fra Russland, Iran eller Qureshi er jeg like mye mot det. Det er problematisk at Qureshi gjør det rasister i Norge har gjort lenge før han. Drar alle muslimer under samme kam. Sånne som han er bra å ha for høyreekstreme i Norge. De er helt avhengige av hverandres eksistens, men resten av oss taper på det.

Norske muslimer møter betydelige fordommer. Derfor jobber vi mot rasisme og islamofobi. Vi jobber også mot diskriminering på bakgrunn av kjønn, legning og hudfarge. Uansett hvem den kommer fra.

 

Lagt ut October 5th klokka 10:27

2 thoughts on “Islam Net Norge & hat

  1. Adrian Bolstad says:

    #like

  2. Amin Senatorzade says:

    Veldig bra sakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *